Најчесто поставувани прашања

Не се воздржувајте да прашате доколку имате дополнителни прашања!

Доколку сте успеале да соберете 1000 поен што одговара на вредност од 500 денари заклучно до 15-ти март и сакате истите да ги замените со парични средства, тогаш:

  1. Најпрво треба да испратите е-маил со барање за исплата на info@prasalnik.mk
  2. Потоа ќе ви биде доставен образец од договор на домашна адреса кој треба да го пополните и заедно со копија од вашата лична карта и трансакциска сметка да ни го испратите по пошта на адреса: Маркет Висион, ул. Димче Мирчев бр.20-1/2, 1000 Скопје.
  3. По добиените потребни документи, ние ќе извршиме контрола над истите и доколку е се во ред односно истите се валидни и точно пополнети, средствата ќе бидат префрлени на ваша сметка во предвидениот рок.

Доколку имате било какво прашање во однос на процесот на исплата, можете во секое време да не контактирате на нашата е-маил адреса info@prasalnik.mk, по што во рок од три дена нашиот тим ќе прати одговор на вашето прашање.

© Copyright 2016 – 2022
ПРАШАЛНИК | MARKET VISION

ИСПЛАТА

Ве молиме пополнете ги полињата во формата и ние ќе ви доставиме информација за понатамошните чекори за исплата.

ПРОВЕРКА НА ПОЕНИ

Ве молиме пополнете ги полињата во формата и ние ќе ви доставиме информација за вашите поени.

ОТКАЖУВАЊЕ НА ЧЛЕНСТВО

Ве молиме пополнете ги полињата во формата за да го откажете вашето членство во панелот.

Важно! Со вашето откажување од панелот се откажувате од поените што ги имате собрано. Истите не можат во иднина да се искористат или префрлат на друг член од панелот.